INFORMATIE

Kennismaken
Schoolmaatschappelijk werk

Kennismaken

Als uw kind 2 of 3 jaar is gaat u zich orienteren op een basisschool voor uw kind.
U heeft in Rozenburg meerdere keuzes.
Via deze website heeft u ons al gevonden en krijgt u een eerste indruk van onze school.
Maar de sfeer proeven kan alleen maar als u in de school komt wanneer deze in bedrijf is.
Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding in onze school.
Wij maken een afspraak met u en we hebben dan alle tijd om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Inschrijfformulier

De 'Basisonderwijs 2014-2015 gids voor ouders, verzorgers en leerlingen' informeert u over de gang van zaken op de basisschool. U kunt de gids bijvoorbeeld gebruiken wanneer u een school voor uw kind gaat kiezen.

De gids is bestemd voor ouders en verzorgers en bevat onder andere de volgende onderwerpen:
- keuze van een basisschool voor uw kind;
- vakken op de basisschool;
- indeling van een schooldag;
- schoolvakanties;
- prestaties en toetsing;
- leerproblemen;
- ouders en basisschool;
- medezeggenschap.

Verder bevat de gids adressen en telefoonnummers. Ook is een lijst met vragen opgenomen die u kan helpen bij de keuze van een school.

Gids basisonderwijs 2014-2015